COMUNICACIÓ
Actualitat

El Club Esportiu El Vilar inicia temporada de futbol 7

Gràcies al conveni signat amb el Futbol Club Racing Blanenc, el CE El Vilar competirà aquest any amb equip de futbol

Aquest cap de setmana el Club Esportiu el Vilar ha iniciat una nova etapa en la secció de Futbol 7. El tret de sortida l’ha fet amb la segona jornada -la primera va quedar ajornada- de la Lliga catalana de Futbol organitzada per la Federació ACELL. El partit va acabar amb un resultat 5-3 favorable a l’Europa-ACIDH de Barcelona. Ha estat un partit intens i amb un gran nombre d’ocasions per part dels dos equips.

El Vilar comença aquesta nova temporada després de poder formar un equip que els permetrà competir en les diferents competicions durant aquest any. Fins a la temporada passada, l’equip ja havia realitzat entrenaments, però encara no comptava amb els jugadors suficients per encarar una competició oficial.

De la mà del Futbol Club Racing Blanenc

El punt de partida d’aquesta nova temporada sorgeix gràcies als amics del Club Racing Blanenc, amb qui el CE El Vilar té signat un conveni de col·laboració segons el qual el Racing cedeix les instal·lacions als esportistes d’ASPRONIS i l’acompanyament dels seus entrenadors per tal de millorar físicament i fer sessions de tecnificació durant la setmana. Aquest conveni preveu la col·laboració per aquesta temporada per tal d’afavorir la inclusió i el foment de l’esport de persones amb discapacitat.

El futbol, un esport més al catàleg del Club Esportiu el Vilar

Nascut l’any 1995, el Club Esportiu el Vilar ha anat ampliant les opcions que ofereix als seus esportistes també segons els seus desitjos. Aquest any s’incorpora el futbol 7 i passa a formar part de l’ampli ventall d’opcions de les quals disposa el club: bàsquet amb el Club Bàsquet Blanes; vela amb el Club Vela Blanes, pàdel o bàdminton són alguns dels esports que s’ofereixen actualment al Club Esportiu el Vilar.

Tags:


Skip to content