COMUNICACIÓ
Actualitat

El curs d’auxiliar d’hostaleria d’Incorpora aconsegueix 6 insercions

Guitart Hotels ha tornat a acollir l’alumnat en pràctiques i ha contractat 4 persones

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS ha aconseguit la inserció de 6 dels 13 participants al curs d’auxiliar d’hostaleria adreçat a persones en situació d’atur que ha impartit del 20 d’abril al 12 de juliol com a Punt Formatiu Incorpora. El curs ha estat possible amb el suport del Programa Incorpora de Fundació “la Caixa” i de Guitart Hotels. Per segona vegada, el grup hoteler ha acollit l’alumnat en pràctiques d’acord amb el seu compromís corporatiu amb la responsabilitat social i la seva aposta per la formació professional i la inserció de persones en situació de vulnerabilitat en els sectors hostaler i turístic.

De les 13 persones participants del curs, 8 han realitzat les pràctiques a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort i 1 participant a l’Hotel Guitart Rosa, ambdós de Lloret de Mar. S’ha aconseguit la inserció de 6 persones: 4 participants a la cadena Guitart Hotels i 2 en altres establiments de la zona en feines de manteniment, ajudant de cuina, cambrers de bufets i cambreres d’habitacions.

Aquesta ha estat la tercera edició de la formació en auxiliar d’hostaleria que el SIL organitza degut al gran èxit d’insercions aconseguit en edicions passades. Ha constat de 250 hores entre teòrica (aprenentatges en competències transversals i competències professionals) i les pràctiques no laborals.

Els cursos del Punt Formatiu Incorpora tenen l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral de les i els participants. Durant el procés, a més a més d’aprendre un ofici amb capacitació tècnica i pràctica, l’alumnat adquireix coneixements de digitalització i informàtica, treballa la cerca de feina i desenvolupa competències transversals necessàries per a la reintroducció al món laboral.Skip to content