COMUNICACIÓ
Actualitat

Èxits dels 22 esportistes del Club Esportiu El Vilar als XII Jocs Special Olympics

Tots els Ajuntaments del territori van rebre oficialment els seus esportistes

El Club Esportiu El VILAR de la Fundació ASPRONIS ha participat amb 22 esportistes als XII Jocs Special Olympics, que s’han celebrat del 30 de març al 2 d’abril a la ciutat de Granollers. Els d’El Vilar han competit en cinc disciplines diferents: 7 esportistes en bàsquet i 5 en proves adaptades; 2 en bàdminton; 2 en pàdel i 6 en petanca. 

En bàsquet, l’equip ha quedat tercer i en proves adaptades, la Rut Guirado i en Manel Munera han quedat sisena i setè respectivament. En bàdminton, Mercè Chertó ha quedat segona i Rosa Sánchez, tercera. En pàdel han quedat en segon lloc. Finalment, en petanca, la tripleta Vilar A ha quedat en primera posició i la Tripleta Vilar B, en tercera. Quant a les proves adaptades de petanca, Àngela Muñoz, ha quedat primera; Laia Rabassa, segona, i Francesc Blasi, setè.

La flama dels Jocs

En el recorregut habitual els dies previs als Jocs, el passat dimarts 28 de març, la torxa dels Special Olympics va arribar a Lloret de Mar i a Calella, ciutats que van ser seus olímpiques al 2006 i al 2014 respectivament. El Club Esportiu El VILAR va ser l’entitat encarregada de portar-hi novament la flama olímpica, com a entitat amfitriona de les edicions dels Jocs en aquestes poblacions.

Al matí, els escolars lloretencs van fer una benvinguda als i les esportistes d’ASPRONIS molt participativa i emocionant a les pistes d’atletisme. La lloretenca Susana Becerra, d’El Vilar, va encendre el peveter juntament amb l’alcalde de Lloret, el Sr. Albert Robert. I a la tarda, la ciutadania calellenca va acollir també l’essència dels Special amb els braços oberts. En aquesta ocasió, va ser la calellenca Míriam Pinsach qui va encendre la flama olímpica, amb l’alcalde de la ciutat, el Sr. Marc Buch.

Rebuda oficial als Ajuntaments

Dies bans de la celebració dels Jocs, tots els esportistes del Club van ser rebuts i rebudes de manera oficial als Ajuntaments dels municipis de la Selva i l’Alt Maresme d’on provenen: una de Calella, una de Lloret de Mar, quatre de Palafolls, un de Tordera, dos de Malgrat de Mar, una d’Arbúcies i, finalment, 12 de Blanes.

Els alcaldes i alcaldesses dels diferents consistoris van rebre els i les esportistes a la sala de plens o als seus despatxos, en la majoria de casos acompanyats per les juntes de govern, que van desitjar sort i èxits als seus conciutadans.

Els Jocs Special d’enguany han reunit a Granollers més de 1500 esportistes vinguts de les comunitats de l’Estat espanyol i d’arreu del món, i han comptat amb el suport de més de 600 persones voluntàries.Skip to content