COMUNICACIÓ
Actualitat

Finalitza amb èxit el curs d’operari de bugaderia

La formació aconsegueix 3 insercions a l’empresa ordinària

El curs de personal de bugaderia, organitzat pel Servei d’Inserció Laboral, realitzat del febrer al juny d’aquest any ha finalitzat amb uns grans resultats a nivell formatiu i d’inserció a l’empresa. Aquesta nova formació, realitzada amb el suport del programa Uno a Uno de Fundació la ONCE, estava dirigida principalment a persones menors de 30 anys amb discapacitat. D’un total de 10 participants, s’han obtingut 3 insercions a empreses del sector. 2 de les quals han sigut contractades a jornada completa i 1 amb un contracte de mitja jornada.

La formació iniciada el mes de març comptava amb un total de 300 hores, 170 de part teòrica i 130 de pràctiques. Les empreses que han rebut personal en pràctiques i les que han acabat contractant valoren molt positivament el període de formació per la coordinació i el seguiment que n’ha fet l’equip de la Fundació. A la vegada, també han fet saber la predisposició en tornar a col·laborar i es mostren oberts a rebre més perfils de cara a futurs cursos que es realitzin.

El Servei d’Inserció Laboral de la Fundació ASPRONIS té com a objectiu la formació i inserció a l’empresa ordinària de persones amb discapacitat intel·lectual, en situació d’atur i de risc d’exclusió. Durant el primer semestre d’enguany, han obtingut un total de 27 insercions.Ves al contingut