COMUNICACIÓ
Actualitat

Formem 15 alumnes amb discapacitat amb “Inserta” de Fundació ONCE

El Serveis d’Inserció Laboral i el prelaboral condueixen el taller competencials i professionals

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS, juntament amb l’equip tècnic del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI), de caràcter prelaboral, han treballat coordinadament en els darrers mesos en la programació dels continguts i la docència del taller “Inserta” que avui comencen i que formarà 15 alumnes del SOI en competències professionals i habilitats socials.

L’objectiu és millorar i potenciar aquestes competències per aconseguir la posterior inserció laboral de l’alumnat, ja sigui de forma protegida o a l’empresa ordinària. Per participar al taller, calia comptar amb alguns requisits que les persones ateses al SOI acompleixen: estar en situació d’atur i comptar amb un certificat de discapacitat superior al 33%. Consta de 140 hores de formació, es du a terme tres dies a la setmana en horari de matí a les instal·lacions de la Fundació al polígon Can Patalina de Malgrat de Mar i s’impartirà fins a mitjan maig.

El curs ha estat possible gràcies a la convocatòria d’Inserta, l’entitat de Fundació ONCE especialitzada en la prestació de serveis d’intermediació laboral, captació i desenvolupament de talent amb discapacitat i gestió de la feina amb l’objectiu d’inserir laboralment les persones amb discapacitat. A la Fundació ASPRONIS, vam accedir a la convocatòria d’Inserta mitjançant l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS) i juntament amb altres entitats d’aquesta associació vam definir els continguts que composen el taller.

Tags:


Skip to content