COMUNICACIÓ
Actualitat

Lloret de Mar lliura a ASPRONIS la recaptació de la Cursa de Nadal

Les inscripcions sumen un total de 4.333€

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i la regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, han lliurat avui al director general de la Fundació Aspronis, Francesc Durà, els diners recaptats a la Cursa de Nadal Solidària que es va celebrar el passat 22 de desembre i que ascendeixen a un total de 4.333 €. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha remarcat que “és una satisfacció poder vincular esport i solidaritat, i veure la bona acollida que té cada any aquesta iniciativa”.  Aquests diners ajudaran a que més persones ateses a l’entitat puguin gaudir de la pràctica de l’esport. Per això, les samarretes lluïen l’eslògan de l’entitat “#ambtu arribem més lluny”, el qual apel·la a la solidaritat de la ciutadania per fer arribar a les persones a fites que difícilment podrien aconseguir sense col·laboracions.

Més de 800 persones varen participar en aquesta darrera edició de la Cursa de Nadal Solidària de Lloret de Mar amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. Com cada any, els menors de 14 anys van donar inici amb la seva categoria a la Cursa amb un recorregut de 1000 metres, seguits de la categoria alevina amb la mateixa distància. Els i les benjamins van córrer 600 metres i els menuts nascuts a partir de 2014, 100. Finalment, els inscrits de més de 15 anys va iniciar la Cursa a les 11’30h, caminant o corrent, amb un recorregut de 5 quilòmetres.

El welcome pack d’enguany va comptar amb la col·laboració de la Fundació per a la seva preparació: persones ateses al servei ocupacional van muntar les bosses que es lliuraven als participants amb els productes que algunes empreses van cedir per a l’ocasió de manera solidària.Skip to content