COMUNICACIÓ
Actualitat

Nova formació gratuïta d’auxiliar d’hostaleria amb altes possibilitats d’inserció

El curs serà possible amb el suport del Punt Formatiu Incorpora i Guitart Hotels

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació ASPRONIS organitza un nou curs en auxiliar d’hostaleria adreçat a persones en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. La formació es durà a terme del 20 d’abril al 12 de juliol de 9’30h a 13’30h i s’ofereix amb el suport del Programa Incorpora de Fundació “la Caixa” i del grup Guitart Hotels.

És la tercera formació d’aquestes característiques que el SIL organitza pel gran èxit d’insercions posterior. En la darrera edició, un 60% de l’alumnat va aconseguir feina en acabar el curs.

El lloc on s’impartiran les classes serà l’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar. Constarà d’un total de 250 hores, incloses les pràctiques no laborals. La part teòrica, contempla aprenentatges en competències transversals, competències professionals. En acabar les formacions, es lliurarà diploma acreditatiu del curs.

Per a més informació i inscripcions abans del dijous 7 d’abril, cal trucar al telèfon de la Fundació ASPRONIS 93 765 46 20 de 9 a 14h o bé enviar un correu a l’adreça sil@aspronis.comSkip to content