COMUNICACIÓ
Actualitat

Sandra Sauleda, nova presidenta de la Fundació ASPRONIS

L’empresària maresmenca pren el relleu a Robert Pujol 

El ple del Patronat de la Fundació va sotmetre ahir a votació en sessió extraordinària la presidència d’ASPRONIS per als propers 5 anys de mandat, tal com marquen els Estatuts. Sandra Sauleda Carbonell, fins ara vocal del patronat, va ser escollida per unanimitat com a nova presidenta de la Fundació. 

Sauleda ha pres el relleu a Robert Pujol Ferrer, el qual va ser vicepresident d’ASPRONIS des de l’any 2000 i fins l’any passat, quan va prendre possessió de la presidència, quan M. Dolors Oms va deixar el càrrec per motius de salut. Pujol va adquirir el compromís de renovar una part del patronat, ja que un nombre important dels membres hi portava molt de temps i havia expressat el seu desig de donar pas a noves generacions. Un cop renovada part de la junta, Pujol va convocar el ple extraordinari d’ahir per elegir qui havia d’ocupar la presidència de l’entitat. 

Sandra Sauleda té 50 anys, és empresària d’arrels maresmenques, gerent de Sauleda Pastisseria i Càtering, amb seu a Sant Cebrià de Vallalta, locals comercials a Sant Cebrià, Calella, Sant Pol de Mar, el Museu del Disseny (HUB) de Barcelona i a Andorra la Vella, i serveis de cuina i càtering en esdeveniments corporatius, casaments i celebracions. És una apassionada de la pastisseria, del tracte amb el client i de la seva feina al capdavant de Sauleda Pastissers. Té formació i àmplia experiència en gestió empresarial i, entre d’altres, ha cursat el Postgrau IQS en Direcció d’Empresa i el Cicle de Lideratge i Direcció de Persones.

El compromís de Sandra Sauleda amb els col·lectius que atén la Fundació és ferm, tal com demostra des de fa una colla d’anys la seva aposta per la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual a l’empresa que dirigeix, amb el suport d’ASPRONIS. Defensa, des de molt abans d’entrar al Patronat, el dret al treball per a tothom i per això promou el valor de la inserció de col·lectius amb menys oportunitats de trobar feina als organismes on col·labora: com a vocal de la Junta Directiva de la patronal Pimec i al Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província, on ocupa el càrrec de tresorera.  Skip to content