COMUNICACIÓ
Actualitat

ASPRONIS celebra el dia de la discapacitat al territori

La Fundació participa en activitats programades a Palafolls i Lloret de Mar

Aquest diumenge, 3 de desembre, amb motiu del Dia de la Discapacitat, la Fundació ASPRONIS ha participat activament en dos esdeveniments organitzats a Palafolls i a Lloret de Mar.

D’una banda, l’Ajuntament de Palafolls va posar punt final a la darrera edició de les Esport-derades, el conjunt d’activitats esportives que organitza per potenciar l’esport entre els palafollencs, amb un partit de Wabol, una modalitat del futbol en què no es pot córrer i que es van inventar dos veterans del futbol, els exjugadors Steve Archibald i Andrew Sims Szegedi (Silvio).

A diferència d’altres activitats de les Esport-derades que estan dirigides a un col·lectiu concret de població, la proposta del Wabol està oberta a tots els palafollencs. Per això, l’Ajuntament va convidar a participar de l’activitat als membres d’ASPRONIS, coincidint, a més, amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Tothom interessat a participar-hi i provar el Wabol, només havia de ser al Palastadium Lluís Moner a les 10h amb calçat còmode.

Pel que fa a Lloret de Mar, l’Associació Som Capaços també va convidar ASPRONIS a participar a la Fira de la Discapacitat que se celebrava a la Plaça Germinal Ros, davant del Teatre, durant tot el dia. La Fira tenia programades activitats diverses durant tot el matí: espectacle de màgia, un concert, diferents tallers. A la Fundació hi vam ser presents amb la nostra parada del Centre Ocupacional en què es donava a conèixer la Fundació i es podien adquirir productes d’artesania per adornar aquestes festes de Nadal elaborades per les persones del Servei de Teràpia Ocupacional.Skip to content