COMUNICACIÓ
Actualitat

Ens adherim al programa ReUtilitza’m de Caixabank

L’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell ha fet donació de 4 llits

Fa uns dies, a la Fundació ASPRONIS vam rebre l’oferta de Caixabank d’entrar al programa ReUtilitza’m que el seu departament d’Acció Social impulsa des de fa un any per canalitzar excedents de material d’empreses a entitats socials. Per fer-ho efectiu, la Fundació i Caixabank vam signar un conveni amb què vam segellar el compromís mutu de col·laboració que ben segur serà de molta utilitat per als col·lectius atesos a ASPRONIS: des d’infància a persones en situació de vulnerabilitat, amb discapacitat intel·lectual o la tercera edat.

El conveni ja ha tingut els seus primers fruits, en aquest cas han estat 4 llits –somiers i matalassos- donats per l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell. Un equip de la Fundació en va fer la recollida en furgoneta divendres passat a l’hotel. Els llits s’utilitzaran als serveis residencials de la Fundació ASPRONIS per renovar alguns que cal canviar.

Caixabank ha creat aquesta xarxa empresarial de solidaritat entre companyies amb material en desús o descatalogat i entitats socials que el necessiten. La implicació i la solidaritat de les empreses com l’Hotel Sant Roc i la intermediació de Caixabank contribueixen a eixamplar la xarxa de col·laboradors d’ASPRONIS i a millorar l’atenció de persones en risc d’exclusió de la societat.Ves al contingut