COMUNICACIÓ
Actualitat

Mirades creatives, un taller de pintura artística dels serveis ocupacionals

Una exposició al Casal Cívic Can Borell clourà el projecte promogut per la conselleria de Cultura

Al llarg de l’any 2023, un grup de 13 persones amb discapacitat intel·lectual ateses als serveis ocupacionals de la Fundació ASPRONIS han participat al projecte “Mirades creatives”, un taller de formació en dibuix i pintura promogut per la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una convocatòria de subvencions biennals per a projectes de cultura comunitària i transformació social, a la qual la Fundació ASPRONIS va presentar proposta per al foment de la creativitat i la millora artística de les persones ateses que volguessin participar-hi.

Des d’avui, la recepció del Casal Cívic de Can Borell acull una exposició de creacions realitzades per l’alumnat al llarg de l’any, una selecció de 40 obres com a mostra de la tasca i l’evolució de cada persona participant. L’exposició es podrà veure en horari d’obertura del centre, de 9h a 13’30h i de 15h a 21h, de dilluns a divendres, fins al 31 de gener.

A les classes de dibuix i pintura, les persones participants van adquirir coneixements diversos sobre creativitat, colors, tècniques i materials. Per exemple, van treballar diferents tècniques: llapis, retolador, aquarel·la, collage, etc. I també diferents estils artístics. Es va dur a terme entre gener i novembre de 2023, amb un total de 35 sessions d’una hora i mitja setmanals, a càrrec de la formadora Marta Tubert, d’ARTS de Pineda de Mar.Skip to content