COMUNICACIÓ
Actualitat

Taller de ceràmica per a una bona causa

Persones del centre ocupacional col·laboren en la jornada del Banc de Sang organitzada per l’escola Mossèn Joan Batlle de Blanes

Persones ateses al servei de teràpia ocupacional de la Fundació ASPRONIS han col·laborat aquestes darreres setmanes amb l’alumnat de sisè de primària de l’escola Mossèn Joan Batlle del barri de ca la Guidó de Blanes impartint un taller de ceràmica amb què els han ensenyat a fer clauers en forma de gotes de sang. En total, han elaborat un centenar de clauers.

L’alumnat ha organitzat un any més un recollida de sang al centre d’ensenyament per al dilluns 4 de desembre, en horari de matí i de tarda, dins el programa educatiu “Aprèn, participa i dóna” del Banc de Sang i Teixits, adreçat a infants i joves perquè adquireixin coneixements i valors a través de la promoció de la donació de sang i l’organització d’una campanya. Els clauers són el detall que l’alumnat ha preparat per lliurar com a obsequi a les persones donants de sang.

Tant l’alumnat com el professorat han valorat molt positivament l’activitat conjunta realitzada amb les persones del centre ocupacional, un exemple d’inclusió i de gran valor social, en què les persones donen instruccions per manipular el fang i expliquen els passos a seguir per aconseguir peces ben fetes.

Les classes de sisè –un total de 50 alumnes- ha planificat la jornada de recollida de sang de principi a fi de manera activa: fent difusió de la campanya de donació a través de ràdio, megafonia del centre, així com al carrer, a través de fulletons d’informació i la penjada de cartells, creats per l’alumnat.Skip to content